Cum sa instalati becurile cu LED-uri in incaparile dumneavoastra

Becurile cu led-uri au fost folosite o perioada mare de timp pentru indicatorii de putere la aparatele electrocasnice si electronice, pentru consumul redus de curent electric. In prezent led-urile au inceput sa fie folosite si la sistemele de iluminat deoarece avantajele furnizate sunt foarte mari. Becurile cu led-uri folosesc o mica parte din energia utilizata de sistemele de iluminat incadescente, au o perioada de viata mult mai extinsa si nu frunizeaza caldura in exces. Cu toate acestea, costul pentru cumpararea lor este mare si poate influenta vanzarea lor.

iluminat cu spoturi led
Daca doriti sa folositi aceste sisteme eficiente pentru iluminat cu LED in locuintele dumneavoastra pentru a valorifica aceste avantaje deosebite, fara costuri mari, continuati sa cititi ghidul care urmeaza mai jos.

1. Instalati becurile cu led in spatiile foarte greu accesibile sau in camerele unde plafonul este foarte inalt, deoarece aceste sisteme cu led au o perioada de viata foarte lunga si nu sunteti nevoiti sa inlocuiti becurile foarte des, ca in cazul becurilor vechi incandescente.

2. Instalati sistemele pentru iluminat cu LED-uri in incaperile cele mai des folosite, daca doriti sa aveti o diminuare la costurile cu energia electrica. Deci trebuie sa instalati aceste becuri in incaperile cele mai utilizate . Ca exemplu, inlocuirea corpurilor de ilimunat in bucatarie ori in camera de zi, va ajuta sa diminuati consumul de curent electric.

3. Imbunatatiti calitatea luminii montand noile becuri led. Becurile cu led-uri va ofera o lumina clara si stralucitoare, mai buna decat lumina generata de vechile becuri. Este recomandat sa montati aceste becuri led la birouri, in spatiile pentru munca, pentru ca lumina frunizata este foarte clara si prietenoasa pentru ochii.

4. Utilizati sistemele cu led-uri la iluminarea exterioara. Vechile becuri cu tehnologie halogen au fost intrebuintate o perioada mare de timp la iluminarea exterioara, dar aceste becuri folosesc mai multa energie, genereaza un volum mai mare de aer cald si au o perioada de utilizare mai scurta. Incercati sa utilizati becurile cu tehnologie led la iluminatul pentru exterior, fiindca utilizeaza o cantitate mica de curent electric si nu trebuie schimbate foarte des.


5. Corpuri de iluminat cu led arhitectural. Un alt avantaj major al acestor becuri eficiente este ca acestea se gasesc in marimi foarte mici. Asta le permite sa fie mai discrete si ideale la iluminarea lucrarilor de arta. Lumina placuta a becurilor led permite ca lucrare de mare valoare sa fie afisata cat mai bine posibil in incapere.

Sfaturi utile in legatura cu aceste becuri led

Becurile cu led sunt recomandate pentru iluminatul gradinilor si iluminatul stradal. Aceste becuri genereaza caldura redusa, care diminueaza pericolul de incendiu si consuma mult mai putina energie electrica.

Deoarece becurile cu LED nu poseda filamente subtiri care se pot strica din pricina vibratiilor, ele sunt recomandate pentru incaperile des folosite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu