Ave Hotel Bucuresti - cazare inteligenta

Citind doar cateva recenzii de pe pagina web www.avehotel.ro/testimoniale puteti sa va dati seama imediat ca Ave Hotel este o solutie inteligenta de cazare in Bucuresti.

Mai jos o sa va prezint in cateva randuri cele 2 locatii din Bucuresti detinute de Ave Hotel:

Ave Hotel Bucuresti Victoriei, hotelul este localizat pe strada Maltopol la numarul 22 , Sector 1, in imediata aproapiere de Gara de Nord si Piata Victoriei. In aceasta locatie puteti rezerva apartamente spatioase si luminate incepand de la pretul de 250 lei pentru o singura noapte, camerele elegante si cochete incep de la 189 Ron pe noapte. Toate camerele din strada Maltopol sunt prevazute cu internet conexiune prin wireless, jacuzzi, minibucatrie, semineu si televizor.

Vizualizare hartă mărită




Ave Hotel Vila Parlament, hotelul cochet din strada Sirenelor, Nr. 50 , Sector 5 va asteapta cu drag in fiecare zi. Acest hotel este foarte aproape de Casa Poporului, Magazinul Unirea si Centrul Istoric din Bucuresti (Centrul Vechi). Vila Parlament dupa cum este recunoscuta aceasta locatie va pune la dispozitie spatii de cazare cu un aspect deosebit, fiecare camera este prevazuta cu aer conditionat,  minibucatarie, dusuri cu hidromasaj, televizoare LCD. Tarifele acestei locatii - pentru un apartament incep de la 215 Ron pentru o singura noapte, iar pretul unei camere incepe de la 150 Ron/ noapte. Ca o dotare standard Vila Parlament va ofera si locuri de parcare gratuite plus o curte interioara deosebita dotata cu gratar.


Vizualizare hartă mărită

Daca doresti o cazare inteligenta alege spatiile de cazare de la AVE Hotel Bucuresti.


Rezervarile se fac la numarul de telefon 0733.151.333 sau completand formularul online de pe site-ul www.avehotel.ro


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu