TIB 2013 – cazare la hotel pentru acest eveniment

Un hotel in Bucuresti care sa indeplineasca toate cerintele pentru clientii care vin din zona de business se gaseste mai greu, insa hotelul Ave pare sa fi reusit sa puna impreuna toate cerintele pe care o institutie de stat/ companie care trimite angajatii in interes de serviciu in Bucuresti le asteapta de la un hotel.

Hotelul este localizat pe Strada Maltopol Nr 22, sector1, intre Piata Victoriei si Gara de Nord. Hotelul este foarte aproape de soseaua de centura si la 20 minute de Aeoportul International Henri Coanda.

Amplasarea foarte bune face din hotelul Ave unul foarte accesibil, usor de gasit si foarte aproape de cele mai importante obiective din capitala.

Reprezentantii, angajatii firmelor sau institutiilor care aleg ca loc de cazare hotelul Ave scapa de stresul si traficul din Bucuresti si astfel se asigura ca ajung la timp la intalnirile de afaceri, sedinte sau training-urile pentru care au venit. De asemenea la Ave hotel exista posibilitatea de a organiza sedinte chiar in interiorul acestui, sala de sedinte sau conferinte fiind dotata in mod profesional cu aparatura de ultima generatie.

In perioada 16 si 19 octombrie va avea loc in capitala Targul Tehnic International Bucuresti (TIB) avand ca tematica Ingineria Auto, IT si Software Industrial, Echipamente Hidraulice, Producerea si Prelucrarea Maselor Plastice, Aparatura de Masura si Control, Inginerie Auto. Targul se va desfasura la centrul expozitional Romexpo aflat la doar 10 minute de hotelul Ave Bucuresti.

Vizualizare hartă mărită


Concomitent cu TIB 2013 se va desfasura si Targul International de Energie Conventionala, Energie Regenerabila, Echipamente si Tehnologii pentru Industria Gazelor Naturale si Petrolului, locul de desfasurare fiind acelasi centru de expozitii Romexpo, astfel hotelul Ave din strada Maltopol reprezinta o solutie foarte buna de cazare.

Hotelul Ave din Bucuresti din strada Maltopol este pregatit cu 30 de locuri de cazare la cele mai bune standarde  si va asteapta cu mare drag sa-i pasiti pragul.

Va invitam sa vizitati site-ul www.avehotel.ro pentru mai multe detalii dar si pentru a va face o imagine cat mai clara a ceea ce poate oferi Hotelul Ave din capitala.

Cei interesati pot face rezervare si la numarul de telefon 0733 151 333.

hotel victoriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu