Mireasa din gradina

Da cu siguranta se poate realiza o nunta de viz in gradina atata timp cat ea este amenajata corespunzator.

Poti fi mireasa din gradina si iti poti face si organiza nunta asa cum iti doresti.

Gradina este o adevarata binecuvantare in serile calduroase de vara si in acelasi timp pastreaza un spatiu intim si special.

Gradina ar trebui sa fie amenajata sau daca aveti norocul poate fi gata amenajata cu pomi, pergola de flori, alei din piatra si lemn, decoruri de flori, zone de vegetatie si apa, fantani si chiar plante exotice.
Tot acest cadru ar trebui acompaniat cu limini discrete si calde.


Poti folosi si transforma o multime de obiecte in elemente pentru decorarea gradinii cum ar fi chiar obiecte personale foarte vechi, sticle, recipiente, cutii care se pot colora, accesoriza si ilumina pentru a se incadra perfect.

Elementele de mobilier se pot alege in functie de gust si tema nuntii, se pot alege elemente realizate din fier forjat, lemn, piatra, plastic si mai nou chiar polistiren.

De asemenea elementele de mobilier pot fi si foarte modern cum ar fi elementele de mobilier din materiale speciale si care pot fi iluminat in functie de ritmul muzicii.

De obicei astfel de nunti pot fi personalizate dupa bunul plac, poti realiza un cadru original si pot aduce invitatii mai aproape de natura.

Pentru rochie iti recomandam totusi sa alegi un magazin specializat cum ar fi cel de la casademodaella.ro care pe langa rochii iti sta la dispozitie si cu accesorii de mireasa, accesorii de nunta si accesorii de botez.

mireasa din gradina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu