Curatare graffiti

Multe substante pentru indepartare graffiti pot lasa urme pe suprafetele curatate. Pentru a asigura eliminarea cu succes si pentru a proteja suprafetele, trebuie sa identificati tipul suprafetei care urmeaza sa fie curatata, substanta care se va folosi si metoda de eliminare.

Identificarea suprafetei si substantei pentru curatare

Caramida, piatra, aluminiul, inoxul, stalpii de beton, semnele stradale, statiile de autobuz, trotuarele, lemnul si sticla sunt doar cateva dintre materialele care poat fi curatate de graffiti. Aceste suprafete pot fi netede sau texturate.
Detergenti curatare graffiti

In general graffiti-ul este aplicat cu vopsea dar se folosesc si markere, autocolante, creme de pantofi si alte produse de gravura. Daca graffiti-ul este curatat intr-un timp scurt dupa ce a fost aplicat, se poate indeparta mai usor iar daca este curatat mai tarziu se indeparteaza mult mai greu.

Pentru produse curatare graffiti va recomandam magazinul online ikado.ro

Selectati o metoda de indepartare

Cele mai comune metode pentru curatare graffiti:

Vopsirea suprafetelor afectate:

Aceasta metoda este folosita pentru acoperirea suprafetelor netede vopsite si este cea mai ieftina solutie.

Indepartare Graffiti cu detersolventi

Aceasta metoda de curatare cu substante pe baza de solventi naturali este cea mai rapida, nu este periculoasa pentru om si nu afecteaza mediul. Inainte sa alegeti substanta pentru indepartare grafitii trebuie sa consultati un specialist in domeniu sau sa cititi cu atentie specificatiile fiecarui produs in parte.

Spalare sub presiune

Echipamentele de spalare sub presiune utilizeaza apa sau apa in combinatie cu un solvent pentru curatare graffiti de pe anumite suprafete. Solventul se poate aplica mai intai pe suprafata iar apoi suprafata se poate spala cu apa sub presiune. Spalarea sub presiune este eficienta dar uneori poate afecta suprafata tratata.

Pentru mai multe detalii despre solutiile de curatare graffiti contactati un specialist in domeniu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu