Gradina ta: un paradis pentru plante si pesti

Din totdeauna ti-ai dorit o gradina, fie ea mai mica sau mai mare, unde sa ai o multime de culori datorita florilor frumos mirositoare, un iaz unde sa vezi pestisorii colorati inotand, si mai ales locul tau special pentru relaxare.

Diferitele plante acvatice in iaz adauga un plus de frumusete, dar trebuie alese si in scopuri functionale. Frunzele raspandite ale nuferilor ofera umbra si acoperire pentru pesti, in timp ce zambilele de apa ajuta la purificarea apei.


Daca aveti copii sau nepoti si este necesar sa le amenajati un loc de joaca, atunci un podet cu plante exotice este ideal, asta daca vreti sa scapati de acele echipamente de joaca care va incomodeaza.

Iazul nu este necesar sa il faceti mai adanc de 1-2m, il puteti masca cu un strat impermeabil negru, pentru a da iluzia de apa adanca. Un sistem de conducte pentru scurgere bine gandit, in functie de gradina si posibilitatile pe care le aveti,




Acest iaz va atrage foarte multe pasari, broaste, dar vor face totul sa para cat mai natural. Ornati totul cu cat mai multe flori dar si copaci pentru umbra, cu siguranta veti avea nevoie in anotimpul calduros.


Un comentariu:

  1. Foarte frumos, mai ales pentru cei care au un spatiu generos. Imi place foarte mult iazul.

    RăspundețiȘtergere