O invitatie de nunta, o emotie

Alegerea si prezentarea unei invitatii de nunta nu poate fi facuta in graba, cu atat mai putin, cu indiferenta si nepasare. Pentru asta suntem noi. Sa te ajutam in luarea celei mai bune decizii, in ceea ce consta desfasurarea evenimentului mult visat. O astfel de ocazie se cere a fi impecabila, iar acest fapt se confirma o data cu inceperea alegerii invitatiei de nunta. Un prilej perfect de a va prezenta noul nostru tip de invitatie, de culoare crem si dimensiuni de 21 cm/ 10,3 cm, o invitatie subtila si din plin apreciata de toti clientii care nu demult ne-au trecut pragul. 

Pe langa culoarea crem, eleganta si plina de optimism, invitatia se prezinta ca una realizata din carton sidef si mat, ce se deosebeste de restul invitatiilor comune, realizate din materiale des intanite si neatragatoare, din acest punct de vedere. O nota speciala ii da si aparitia imprimeului auriu, sub forma unui disc solar, ce tine sa incadreze initialele mirilor intr-un cerc perfect, ce poate simboliza viata vesnica impreuna. Imprimeului auriu si discului solar li se alatura un text imprimat pe cartonul mat, de culoare crem, text ce tine sa completeze intreaga invitatie, oferita intr-un plic crem sidef, inclus in pret. 

O colectie de invitatii pentru nunta foarte interesanta este cea prezentata de Crisia Shop din Bucuresti si poate fi vizualizata la aceasta adresa web http://www.crisiashop.ro/categorie/26-colectia-cardnovel

Mai jos va prezint cateva modele:





Este foarte important atunci cand alegeti invitatia de nunta sa o alegeti cu sufletul si mare atentie sa nu faceti alegerile in graba.

Un comentariu: